Skip Navigation Links
Skip Navigation Links
- Nyheder

FBKs ungdomsafdeling drives af trænere fra klubbens egne rækker, en cheftræner og et ungdomsspillerudvalg (USU) bestående af frivillige forældre. Vores trænere har som udgangspunkt faste træninger, men af hensyn til eksempelvis studier, eksaminer, sygdom og andet, så vikarierer trænerne internt når det er nødvendigt og muligt.

Spørgsmål vedrørende den konkrete træning rettes til trænerne i hallen eller til trænerteamets mail: fbkungtraener@gmail.com

Spørgsmål vedrørende overordnede forhold i ungdomsafdelingen, medlemskab, frivilligt arbejde omkring ungdomsafdelingen eller andet rettes til USU på: fbk@fbk-hal.dk.
 
Cheftræner: 
Jens Kristian Jensen
 
Trænere: 
Frederikke Vang
Jakob Krabbe
Katja Gier
Peter Krabbe
 
Ungdomsspillerudvalg: 

Jakob Ørsted - Jakob er engageret motionsspiller og spiller på klubbens søndagstræning. Herudover er han far til Folke der er medlem i FBKs ungdomsafdeling. Jakob introducerer gerne andre forældre til FBKs fantastiske søndagstræning for motionister. Udover at være godt engageret i FBKs ungdomsafdeling er Jakob til daglig lektor på Professionshøjskolen UCC.

Lotte Engelund - Lotte har en datter, Mille, som spiller på klubbens ungdomstræning. Udover at være medlem af USU arbejder Mette til daglig i DSB med anskaffelse af nye tog.
 
Mette Christiansen - Mette har selv spillet badminton siden hun var barn og har også en datter, Manon, som spiller på klubbens ungdomstræning. Udover at være medlem af USU arbejder Mette til daglig som Bromatolog i Fødevarestyrelsen.
 
Mette Haastrup-Vang - Mette er motionistspiller på klubbens søndagstræning og er også mor til Frederikke, der er ungdomstræner i klubben. Mette har været medlem af USU siden 2010. Udover at være medlem af USU er Mette til daglig IT forretningsudvikler i Din Samfundsfaglige A-kasse. 
 

Seneste nyt