Skip Navigation Links
Bestyrelsen mødes en gang om måneden, hvor der diskuteres og tages stilling til alt, hvad der har med den daglige drift, vedligeholdelse, økonomi mm. at gøre. Bestyrelsesmøderne er åbne for alle medlemmer, så hvis du har lyst til at deltage eller har spørgsmål til bestyrelsen, kan du sende en mail til formanden på fbkformand@gmail.com. 

Formand: Nicole Lewis 
Nicole har spillet i klubben siden hun var 11 år, spillet på søndagstræningen og spiller nu på klubbens B-træning.

Næstformand: Mette Haastrup-Vang 
Mette er motionistspiller på klubbens søndagstræning. Ud over at være medlem af bestyrelsen er Mette til daglig IT-forretningsudvikler i Din Samfundsfaglige A-kasse.
 
Kasserer: Thomas Præst
Thomas deltager på klubbens senior B-træning. Ud over at være kasserer i FBK, er Thomas til daglig IT-konsulent.
 
Bestyrelsesmedlem: Per Topp 
Per har i flere år været en del af spilleudvalget. Per deltager selv på klubbens seniortræning.
 
Bestyrelsesmedlem: Niels Jørgen Madsen 
Niels Jørgen spiller både på klubbens søndagstræning og på 60+. Niels Jørgen er pensionist, hvorfor han er flittig til at hjælpe med al vedligeholdelse af hallen. Derudover har Niels Jørgen gennemført en træneruddannelse og står i spidsen for at træne begynderholdene i 60+. Niels Jørgen har været bestyrelsesmedlem siden 2013.
 
Suppleant: Jakob Ørsted
Jakob er engageret motionsspiller på FBK's søndagstræning. Har tidligere været aktiv i Ungdomsspillerudvalget (USU) i 7 år. Jakob til daglig lektor på Professionshøjskolen KP. 
 
Suppleant: Claus Møldrup 
Claus spiller på seniortræningen. 
 

Seneste nyt