Skip Navigation Links
Bestyrelsen mødes en gang om måneden, hvor der drøftes og tages stilling til alt, hvad der har med den daglige drift, vedligeholdelse, økonomi mm. at gøre. Bestyrelsesmøderne er åbne for alle medlemmer, så hvis du har lyst til at deltage eller har spørgsmål til bestyrelsen, kan du sende en mail til formanden på fbkformand@gmail.com

Formand: Nicole Lewis 
Nicole har spillet i klubben siden hun var 11 år og spiller nu på klubbens B-træning. Ud over at være formand for FBK arbejder Nicole til daglig som tandlæge.

Næstformand: Mette Haastrup-Vang 
Mette er motionistspiller på klubbens søndagstræning. Ud over at være medlem af bestyrelsen er Mette til daglig IT-forretningsudvikler i Din Samfundsfaglige A-kasse.
 
Kasserer: Andreas Gaardsdal
Andreas er klubbens nye kasserer fra 2022, hvor han blev færdig på CBS. Andreas kommer oprindeligt fra Jylland, og deltager på klubbens senior B-træning. Til daglig er Andreas risikoanalytiker i et shippingselskab.
 
Bestyrelsesmedlem: Per Topp 
Per har i flere år været en del af spilleudvalget. Per deltager selv på klubbens seniortræning.
 
Bestyrelsesmedlem: Niels Jørgen Madsen 
Niels Jørgen spiller både på klubbens søndagstræning og på 60+. Niels Jørgen er pensionist, hvorfor han er flittig til at hjælpe med al vedligeholdelse af hallen. Derudover har Niels Jørgen gennemført en træneruddannelse og står i spidsen for at træne begynderholdet i 60+. Niels Jørgen har været bestyrelsesmedlem siden 2013.
 
Suppleant: Thomas Præst
Thomas deltager på klubbens senior B-træning. Thomas har i mange år været kasserer i FBK. Til daglig er Thomas IT-konsulent. 
 
Suppleant: Nilas Klausen 
Nilas spiller på seniortræningen. 


 

Seneste nyt