Skip Navigation Links

60+ afdelingen er for alle over 60 år.

Vision2.jpegVi har træning for begyndere og let øvede, som er ledet af en uddannet træner, og vi har træning for øvede. Desuden har vi fire turneringshold, der træner 1-2 gange om ugen. I sæsonen 2023/24 har 60+ afdelingen tilmeldt to 60+ hold og to 70+ hold til holdturnering.

På alle hold har vi en holdleder, som leder fællestræning i to timer. Hver træning starter med opvarmning og et par slagøvelser. Derefter spilles der kampe, og holdlederen sørger for at sammensætte parrene, så alle bliver udfordret, får sved på panden og en festlig fight. Det vil sige, at du i løbet af træningen vil komme til at spille med og mod flere forskellige spillere. 

Vi er ambitiøse og vil hele tiden gerne blive dygtigere. Men det skal også være sjovt, og vi lægger vægt på at have et godt kammeratskab og en god stemning, som alle føler sig hjemme i. Træningen slutter med en øl eller en vand i klubbens hyggelige café. Af og til flotter vi os med en frokost.

Vi holder en festlig sommer- og julefrokost, der indledes med en turnering, hvor vi i lodtrækningen får så jævnbyrdige hold som muligt, så der bliver mest mulig kamp for alle.

Ca. en gang om måneden udsendes et nyhedsbrev "60+NYT" til alle medlemmer.

Begyndere og let øvede træner tirsdag og onsdag kl. 12-14.
Øvede træner mandag til fredag kl.10-12 samt fredag kl. 12-14.
Turneringspillere træner mandag og torsdag kl. 12-14. 

Desuden har vi lejlighedsvis morgentræning for turneringsspillere tirsdag, onsdag eller fredag kl. 9-10. 

Seneste nyt