Skip Navigation Links

Ønsker du at høre om badmintontræning for børn og unge i FBK, kan du kontakte os på fbk@fbk-hal.dk eller læse mere på Badminton for børn.

Gratis prøvetime

Der er mulighed for gratis prøvetræning, og du kan låne en ketcher i klubben.

OBS: I FBK skal du spille i sko til indendørs brug, altså sko der ikke afsætter mærker på gulvet (non-marking), ellers spilles i bare tæer. Vær i øvrigt opmærksom på, at hallen må ikke betrædes med udendørs sko, hverken af spillere, forældre eller pårørende, medmindre man har de blå skoovertræk på, der ligger i spandene ved indgangen til hallen.

Træningstider

Nybegyndere

Træningstiderne for nye spillere, som ikke har spillet badminton før, er opdelt efter fødselsår, således:

  • Årgang 2015/16, U7 (miniton): lørdag kl. 10-11
  • Årgang 2013/14, U9: onsdag kl. 16-17
  • Årgang 2011/12, U11: lørdag kl. 11-12

OBS: Spillere under 7 år skal have en voksen med, der aktivt kan deltage og støtte barnet under træningen, men for U9 og opefter anbefales det, at forældre eller andre pårørende ikke opholder sig i hallen under træningen, men gerne i klubbens café, hvor der er udsyn til hallen.

Øvede spillere/turneringsspillere

Øvede spillere og turneringsspillere i aldersgrupperne U11, U13, U15, U17 træner på hverdage mellem kl. 15-18. Af hensyn til træningen for de øvede spillere bør forældre eller andre pårørende ikke opholde sig i hallen under selve træningen.

Træningsgrupperne justeres to gange om året henholdsvis ved sæsonskiftet pr. 1. juli og ved årsskiftet pr. 1. januar. Grupperne sammensættes efter trænernes vurdering af den enkelte spillers forudsætninger, niveau og engagement. Ændringer i træningstiderne udsendes på mail.

Kontingent

I FBK betaler alle et klubkontingent og derudover et træningskontingent for den eller de træninger, man deltager i. Boldforbrug er inkluderet. Klub- og træningskontingentet betales fra den dag, man melder sig ind i FBK, og trækkes automatisk hvert halve år.

  Træningskontingent  Klubkontingent  Samlet pris
 Miniton (der betales pr. barn, den voksne er gratis) 300 kr. 175 kr. 475 kr.
 1 træning ugentligt  750 kr. 175 kr. 925 kr.
 2 eller flere træninger ugentligt  1.125 kr. 175 kr.  1.300 kr.
 Passivt medlemskab   175 kr. 175 kr.

Når børnene er medlem af klubben, er de altid velkommen til at gå i hallen og spille, når og hvis der er ledige baner. Forældre med passivt medlemskab i klubben har mulighed for at spille med deres børn på ledige baner. Vær opmærksom på, at også forældre skal spille i sko beregnet til indendørs sport (sko mærket "non-marking") ellers bare tæer.

Indmeldelse og udmeldelse

Indmeldelse og udmeldelse skal ske skriftligt til fbk@fbk-hal.dk. Skriv i mailen, barnets navn, adresse og fødselsdato, samt forældrenes navn, telefonnummer og mailadresse.

 

Seneste nyt