Skip Navigation Links

60+ afdelingen blev etableret i september 2013, og vores målsætning for afdelingen er at give spillere på 60 år og opefter mulighed for at spille badminton i dagtimerne i en hyggelig atmosfære, og hvor en seriøs indstilling til sporten går hånd i hånd med spilleglæde og godt kammeratskab.Vision1.jpeg

Vi har hold på flere niveauer, så alle har en chance for at få nogle spændende kampe med masser af festlig fight! Der er altid nogen at spille med, så du kan sagtens tilmelde dig uden at have en makker med - og bolde, det har vi også i klubben. Dog skal bemærkes, at man i FBK skal spille i sko til indendørs brug, altså sko der ikke afsætter mærker på gulvet (non-marking), ellers spilles i bare fødder.

Der er tilknyttet en holdleder på alle træninger, som starter med en kort opvarmning og enkle slagøvelser. Derefter sammensættes kampe, så alle får jævnbyrdig modstand - for det gælder om at få pulsen op og sved på panden! Efter de første sæt er færdigspillet, sammensættes nye kampe, så alle får lejlighed til at spille med og mod flere forskellige spillere.

Selv om vi er 60+, står vi ikke stille på banen - og vi hjælper hinanden til at blive bedre badmintonspillere! Efter træningen puster vi ud i klubbens hyggelige café.

Ønsker du at høre mere om 60+, kan du kontakte os på email fbk60plus@yahoo.com.

Seneste nyt