Skip Navigation Links

Her er en update på corona-retningslinjerne i FBK

Bestyrelsen forstår at mange af vores medlemmer venter på svar angående træning og spil i hallen efter gårsdagens pressemøde. Indtil videre fortsætter alt spil som normalt henover weekenden. Så snart vi ved mere, vil bestyrelsen melde mere konkret ud hvad der kommer til at ske. Lige nu afventer vi nogle retningslinjer fra forbundet, så vi ved hvad der er muligt og hvad vi ikke må. 

Det ligger dog fast, at turneringen for seniorer og veteraner holder pause til d. 22. november. Dette gælder ikke turneringen for ungdomsspillere, den fortsætter.

Kom og spil badminton i Frederiksbergs hyggeligste badminton klub!

I Frederiksberg Badminton Klub har vi plads til alle, så går du og drømmer om at få ketcher i hånden samtidig med et godt kammeratskab - er vi et godt valg!
 
Vi har holdtræning på forskellige niveauer for både ungdom, senior, veteraner og folk over 60, læs mere om de forskellige hold under afdelinger.
 
Har du lyst til at 'banke' din ægtefælle/kæreste eller veninde/ven, kan I leje en bane hos os. Dette gælder dog for en hel (eller halv) sæson - læs mere om dette under baneleje. Desværre kan FBK ikke tilbyde leje af baner på timebasis.
 
Har du spørgsmål, kan vi kontaktes på fbk@fbk-hal.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig og se dig i hallen :) 
 
 

Nyt ungdomsmedlem?       Klik her

Nyt seniormedlem?            Klik her
 
Nyt 60+medlem?                Klik her
 

Kommende begivenheder

 

Seneste nyt