Skip Navigation Links
I Frederiksberg Badminton Klub (FBK) har vi om søndagen træning for motionister. Vi kalder det Søndagstræningen.
Vi har fire træninger: Én for begyndere, én for let øvede og to for øvede spillere.
 
Alle træningerne bliver ledet af vores dygtige og altid positive træner, Julian Hristov.
En træning består af først ca. 45 min. med øvelser efterfulgt af ca. 45 min. med kampe.

Tiderne for træningerne - altid om søndagen - skifter hver måned mellem disse: kl. 15-16:30, kl. 16.30-18, kl. 18-19.30 og kl. 19.30-21.
 
Vi er både kvinder og mænd og i alle aldre - og spiller ikke med faste makkere. Du kan derfor sagtens tilmelde dig uden at have en anden at melde dig ind sammen med. Det gør langt de fleste.

DER ER DOG DESVÆRRE LUKKET i øjeblikket for nye tilmeldinger, men du kan komme på en venteliste, hvis du er interesseret.
 
Hvis du gerne vil på ventelisten, så send en mail til fbk@fbk-hal.dk, hvor du nævner søndagstræningen og beskriver din erfaring med en ketsjer. Så kan vi bedre komme med et bud på, hvilket hold, du vil passe bedst på, når du bliver inviteret til en prøvetræning.
Prøvetræningen er for at du kan se, om vores klub er noget for dig, inden du melder dig ind, og for at vi kan se dit niveau og placere dig på det hold, hvor du vil passe bedst.

Bemærk i øvrigt, at man i FBK skal spille i sko til indendørs brug, altså sko der ikke afsætter mærker på gulvet (non-marking).

Seneste nyt